Presidenti Meta live në orën 18:00 në Novia Media

257
Sigal

Pas pak, në ora 18:00, Presidenti Meta do te jape nje interviste per Novia Media me gazetarët Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Intervista do te transmetohet edhe ne faqen zyrtare te Presidentit Meta ne Facebook.