Sigal

Kreu i deputetëve të LSI-së, Petrit Vasili ka reaguar sot për projektin e rrugës së Milotit, i cili sipas kryeministrit Edi Rama ndikon në turizëm.

Vasili shpreh se dy akset kryesore që do të ndikonin në turizëm janë by Pasi-n e Fierit dhe të Vlorës, të cilët ende nuk kanë nisur të ndërtohen.

Ja statusi i plotë

Shkollepaku kryeminister hedh video per nyjen rrugore te permirsuar te Milotit dhe thote se ka rendesi per turizmin.
Shkollepaku per vete po pushon ne bregdetin e Jonit.
Nje Pyetje per shkollepakun: 
Si do te shkojne turistet ne Jon pa By Pasi-n e Fierit dhe te Vlores qe nuk ekzistojne gjekundi ?
Apo me helikopter sic shkon Shkollepaku.