Sigal

Aktori turk Çagatay Ulusoy i njohur për rolin e Sarp në serialin i “I nfiltruari, kohët e fundit e ka fituar vëmendjen mediatike vetëm me ngjarje negative. Pasi u arrestua me akuzën e përdorimit të drogës një tjetër skandal në jetën private është zbuluar. Çagatay Ulusoy prej disa kohësh është lidhur me Duygu Sarisin, me të cilën njohja ka ndodhur në xhirimet e serialit ‘Infiltruari’.

Rezultate imazhesh për cagatay ulusoy ve duygu sarisin

Para pak kohësh u ndanë, ndërsa së fundmi janë rilidhur. Mediat turke kanë zbuluar se gjatë një feste mes miqsh, dy të rinjtë janë grindur keq, pasi aktori e injoronte vazhdimisht të dashurën e tij dhe ajo ka shpërthyer në skena xhelozie. Dy të rinjtë janë larguar nga festa menjëherë pas debatit.

Rezultate imazhesh për cagatay ulusoy ve duygu sarisin