Petrit Vasili: Edi Rama e di që negociatat nuk hapen dhe gënjen duke thënë të kundërtën

220

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili ka reaguar për deklaratat e kreut të qeverisë Edi Rama në Divjakë.

“Ai që e di dhe e thotë një gënjeshtër është një kriminel”,

thotë i madhi Bertold Breht.

Edi Rama e di që negociatat nuk hapen dhe gënjen e thotë të kundërtën.

Edi Rama gënjen e thotë jam i ndershëm dhe vjedh qindra milione euro me koncesione.

Edi Rama e di që po u thotë gënjeshtra njerëzve dhe megjithatë i thotë, pra sipas të madhit Bertold Breht është një krimin.”-shkruan Vasili.