Përfundon pas 2 orësh mbledhja e Kryesisë, flet Rama: Nuk kanë rëndësi emrat, ndryshimet në qarqe janë organizative…

59
Sigal

RamaKemi nisur prej kohësh punën për zgjedhjet vendore, jemi në fazën e 2-të organizimit. Ndryshimet në qarqe janë ndryshime të natyrës organizative, jo ndryshime qeverie. Të gjithë kanë detyrat dhe pozicionet e tyre.

Pyetje: Ku gaboi Ahmetaj? Pse mungoi në mbledhjen e Kryesisë?

RamaNuk ka asnjë asnjë rëndësi të hyjmë në emra, të gjithë jemi shërbëtorë të këtij misioni, ësntë skuadër dhe secili lojtar bën rolin e tij.