Pasardhëse e Jani Todri: Lavdi Dëshmorëve të Atdheut!

97
Lëvizja Socialiste për Integrim, ka shpërndarë një mesazh të veçantë
 nga Zj.Rudina Todri,pasardhëse nga familje tradicionale , autoktone Elbasanase.
Familje nga e cila e kishte prejardhjen edhe Jani Todri.
Dëshmori i parë i Elbasanit, në luftën Antifashiste Nacional Çlirimtare.
Lavdi Dëshmoreve të Atdheut!
“Në këtë përvjetor do doja të përulesha me respekt  ndaj veprës , gjakut dhe përpjekjeve  të Heronjve tonë  në këtë luftë . Lavdi kujtimi i Dëshmorëve  të Luftës Antifashiste Nacional Çlirimtare. I përjetshëm kujtimi i tyre!”, shprehet Zj.Rudina Todri.