Nis Foltorja e Berishës në Kukës, mesazhi i fortë për Ramën: Edvin, Edvin, Edvin ndiqe këtë foltore se nuk është takim pengjesh

69
Sigal

I falenderoj të gjithë mbështetësit e Kukësit që kanë qëndruar si viganë dhe duan të kthejnë PD si opozitë të pamposhtur të shqiptarëve. Duan ta kthejnë Partinë Demokratike si parti të fitores së sigurt. Në emër tuaj do ti them zografit të Bishës, Edvin, EDVIN, ndiqe këtë foltore se është foltore burrash dhe grash të mira dhe jo punë pengjesh. Sot ne mblidhemi në këtë foltore për të diskutuar së bashku që të rikthejmë PD-së shpirtin e saj të lirisë dhe dinjitetin. Ai ka e shndërruar Shqipërinë në dele të zezë të Europës. Jo 8 vite po as 8 dite nuk meriton Edi Rama të qeverisë.