Nga kush frikësohet Edi Rama? Shihni ku kanë përfunduar rojet e gardës (Foto në brendësi)

1000
Sigal

Kryeministri Edi Rama së bashku me ministrat e kabinetit, të emëruarit dhe të shkarkuarit kanë zgjedhur të jenë sot në Elbasan, në një takim informal , në nisje të vitit të ri.

Ajo që është vënë re në takimin e sotëm është siguria e lartë me të cilën ruhet Rama. Dy prej rojeve të sigurisë kanë përfunduar në ullishten përballë resortit ku po zhvillohet takimi.

Elbasani është një nga qytetet më problematike të botës së krimit në vendin tonë, ku vetëm një ditë para ndërrimit të viteve 3 persona humbën jetën në një atentat të tipit mafioz.

Nga ana e qeverisë nuk është pranuar asnjëherë se Elbasani është në pushtetin e dy bandave rivale, që kanë shkaktuar disa të vdekur.