’’Në dy fronte’’, Rama për ushtarët: Janë përfshirë në mbrojtjen e popullit nga tradhtarët

113
Edi Rama ka shprehur mirënjohjen për ushtrinë, për angazhimin e saj të dyfishtë në patrullimin e territorit bashkë me Policinë për respektimin e masave dhe nga ana tjetër në operacionin humanitar për shpërndarjen e ndihmave.

Rama thotë se ushtria sot është në dy fronte duke i shprehur mirënjohjen dhe respektin.

STATUSI I EDI RAMËS 

USHTRIA NË DY FRONTE👐🏿

🔴 FORCA TË SHUMTA USHTARAKE JANË PËRFSHIRË NË OPERACIONIN HUMANITAR DHE KRAH PËR KRAH ME POLICINË E SHTETIT, NË MBROJTJEN E POPULLIT NGA TRADHËTARËT!

🔴 MIRËNJOHJE DHE RESPEKT PËR FORCAT TONA TË ARMATOSURA🙏