Monika Kryemadhi: Të rinjtë duhet të drejtojnë Shqipërinë

62

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, ka zhvilluar ditën e sotme një takim me të rinjtë gjimnazistë. Kryemadhi ka theksuar ndër të tjera se është koha që të ardhmen e Shqipërisë ta drejtojnë të rinjtë
Faleminderit Zot që na ke bekuar me këta të rinj të mrekullueshëm tek të cilët mund të besojmë për një të nesërme më të mirë. Faleminderit të rinjve të LSI për dedikimin tuaj!

Është koha që të ardhmen e Shqipërisë ta drejtojnë të rinjtë!Suksese gjimnazistëve të LRI-së së Tiranës dhe Shqipërisë. Jemi bashkë për ta bërë Shqipërinë shtëpinë e të rinjve.