Martin Henze: Tani është koha për qeveri teknike për 25 prillin

266
Sigal

Këshilltari politik gjerman Martin Henze, edhe një herë u bën thirrje qeverie të Bashkimit Europian, që të neutralizojnë qeverinë e Ramës dhe shqiptarët duhet të shkojnë në zgjedhjet e 25 prillit 2021, me një qeveri teknike. Këshilltari politik gjerman Martin Henze në Twitter: “Duhet të neutralizojmë tani qeverinë Rama politikisht, është emergjencë, koha për një qeveri teknike, një qeveri e përkohshme deri në zgjedhjet e reja në prill 2021, ligji i ri i zgjedhjeve, kontrolli i duhur i pandemisë dhe ekonomia janë tema.”