Maliqi: Koha të largojmë dy të këqijat, virusin dhe piktorin djallëzor të Surrelit

269
Sigal

Nga Lefter Maliqi

Per interesat e veta, djalli citon fjalë të shenjta. Mashtrimi, ligësia, përbuzja ndaj opozitës dhe popullit nga piktori djallëzor s’ka kufi. Më keq do të bëhet me atë që shoh, ky është vetëm një vendim. 65 milionët janë një llaf goje, ende nuk ka asnjë vendim për shpërndarjen e tyre, ndërsa kriteret janë skandaloze përjashtojne shumicën e të punësuarve!
Për mua kjo është strategji shumë e qartë!
Rilindja ka të punësuar mijëra vetë si në pushtetin lokal, si në administratën e shtetit, të cileve u ecën rroga, ata që nuk marrin të ardhura në këtë periudhë janë pikërisht votuesit e opozitës! Mbi 90% e tyre punojnë në privat dhe nga kjo qe ende nuk ka një VKM që i levron lekët janë shumë pak ata që përfitojnë! Është si një llogari elektorale edhe buxheti për njerëzit që duhen rimbursuar. Koha të largojmë dy të keqijat virusin dhe diktatorin e bunkierit te Surrelit.