“Lufta e Ftohtë” në Bashkinë Vlorë, Arben Malaj: Gjithçka bëhet për të kontrolluar zonat e zhvilluara të qytetit

237
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

Ish-ministri i Financave Arben Malaj, foli për “Luftën e Ftohtë” që po zhvillohet në Bashkinë e Vlorës, pas konfliktit të Kryebashkiakut Dritan Leli me Ramën. Malaj theksoi se gjithçka bëhet për të kontrolluar zonat e zhvilluara të qytetit bregdetar.

“Çdo kritikë që iu bëhet kryetarëve të partive, duhet të ketë të bëjë me punën që ata bëjnë. Ajo që hedh dyshimet për hakmarrje në rastin e bashkisë Vlorë është se, kryetari i Bashkisë së Vlorës bënka si deputet i zonës, por dilka se nuk bënka si kryetar i bashkisë. Është më shumë një luftë për të kontrolluar gjithçka që mund të jetë si mundësi zhvillimi në Vlorë, që të kalojë vetëm në disa duar. Sfida ndaj Dritan Lelit, është e papranueshme. Papunësia në Vlorë është politizuar dhe Leli është një i apasionuar që të ketë sa më shumë të rinj të punësuar”