LSI Durrës, Bahri Shaqiri: Kreu i bashkisë së Shijakut në vend të kërkojë vota, do bënte mirë të merrej me plehrat

97
Sigal

Kandidati i LSI në Durrës, Bahri Shaqiri ka publikuar foto nga qyteti i Shijakut i mbushur me plehra dhe ku bashkia nuk ka marrë asnjë masë.

“Ja gjendja skandaloze me plehrat në Shijak. Kryetari i Bashkisë së Shijakut në vend që merret me votat do bënte më mirë të merret me plehrat se do e marrin plehrat me vete”,- shkruan Shaqiri në një postim të shpërndarë në rrjetet sociale.