Kuvendi duhet i plotë, Soreca: KAS dhe SPAK të hetojnë parregullsitë

70
Sigal

Ambasadori i BE-së në Tiranë, Luigi Soreca teksa flet për 25 prillin, përmend nominalisht institucionet shqiptare që duhet të monitorojnë me kujdes çdo akuzë dhe ankese për parregullsi.

“Pas zgjedhjeve janë këto diskutime, ankesa dhe akuza për blerje votash dhe parregullsi. Ne duam që autoritetet kompetente, ato të drejtësisë, SPAK, KQZ dhe KAS të shohin çdo parregullsi”,-tha Soreca.

”Duhet të kemi parlament të plotë për të pasur rrugëtim legjitim të Shqipërisë drejt BE-së”. Përveç diskutimeve të fushatës, për anëtarësimin në BE, për të drejtuesit politikë duhet të kalojnë të faktet.