Kur çmendet një i çmendur hapu rrugë, por kur çmendet një i droguar duhet çuar ne spital…

321
Sigal

Nga Shpëtim Zinxhiria

Kemi dhe ne sulltanin tonë vëllain e vogël te Erdoganit. Si i paparë që është çdo ditë na nxjerr nga një broçkull duke nxjerrë ligje te çuditshme dhe aspak normale.

Më thoni ju o njerez a mund ti kontrolloje xhepat e nje emigranti grek ne australi Mitsotakis…?

Po atë nuk e la mendja se nuk përputhet me asnjë ligj po ky i yni nuk pyet nga këto ligje pasi i nxjerr vete firmanin…

Po çfarë idiotizëm është ky veprim i kryeministrit tonë që sa po vjen dhe po na çmendet nuk ka këshilltarë ai që ti thonë te ketë kujdes se është kryeminister dhe person publik dhe çdo gafë që bën le gjurmë.

Po kryeministri ne radhe te pare te kontrolloje xhepin e tij, deputeteve te tij qe vodhen shqiperine, te kontrolloje presidentin kryetarin e parlamentit, xhepin e gruas se tij etj, dhe pastaj te vij te emigrantet.