Kryeministri Rama: Pezullohen aktivitetet në qendrat tregtare, furrat dhe farmacitë qëndrojnë hapur

228
Sigal

Mbëmjen e sotme, Kryeminstri Rama dekaroi se do të pezullohen aktivitetet në qendrat tregtare.

Edi Rama: Edhe sot nuk është ndaluar aktiviteti prodhues në asnjë vend. Askund nuk ndalohet aktiviteti prodhues. Edhe fasonët mund të japin nga shtëpia.

Të pezullohen departamenrtet e prodhimit që nuk janë të nevojshëm. Nëse në një mjedis nuk rrespektohet distanca, duhen bërë shkurtime dhe të dezinfektohen vendet e punës. Kjo nuk do të thotë se ne po bëjmë një ndarje të klasës apo diskriminin.

Nëse shmangim kontakte e grumbullime, e bëjmë se është e pamundur të funksionojë sistemi i sigurisë. Aty ku është e mundur që puna të bëhet ne distancë është gjëja më e mirë.

Qendrat tregtare: Do të pezullohen aktivitetet që nuk janë të lidhura me ushqimin ose farmaceutikët. Nuk është e bnevojshme dhe të marrim me radhë furrat e bukës dhe ti çojnë në shtëpi. Për marrjen e bukës dhe të medikamenteve do të lëvizet. Nesër furrrat e bukës dhe farmacitë do të jenë të hapura.