Kryeministri Rama në fb: “Faleminderit”

629
Kryeministri i vendit Edi Rama ka postuar në rrjetet e tij sociale Facebook dhe Twitter një foto ku mbi të shkruhet “Faleminderit”. 
Ka qenë kjo zgjedhja e radhës e kryeministrit Rama për të falenderuar të gjithë mbështetësit dhe votuesit e zgjedhjeve lokale të 21 qershorit. 
Pritet që Ram të flasë pas përfundimit zyrtar të numërimit të votave, duke qenë se deri më tani ka heshtur.
Sigal