Kryeministri dhe kreu i PS-së Edi Rama, bëri publik vendimin për përjashtimin e Tahirit nga Grupi Parlamentar i PS, por…

480
Kryeministri dhe kreu i PS Edi Rama, bëri publik vendimin për përjashtimin e Tahirit nga Grupi Parlamentar i PS, por edhe nga strukturat e partsë socialiste dhe funksionet e saj, deri në përfundim të hetimeve…
Sigal