Kryemadhi në Radomirë të Kalasë së Dodës: Asnjë subvencionim për blegtorët në këtë zonë!

344
Sigal

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka zhvilluar një takim ditën e sotme në Radomirë të Kalasë së Dodës më banorët e kësaj zone.

Kryemadhi shprehet për situatën e zonës, ku thekson se nuk ka pasur asnjë subvencionim për blegtorët si dhe numri i bagëtive ka pësuar ulje drastike, duke e krahasuar me uljen e fondit të subvencioneve për bujqësinë në buxhetin e shtetit.

Më poshtë postimi i plotë i Kryemadhit:

?

Sot kafen e mëngjesit në Radomirë të Kalasë së Dodës, me njerëzit fisnikë të kësaj zone.
Asnjë subvencionim për blegtorët në këtë zonë.
Numri i bagëtive ka pësuar një ulje drastike, ashtu si edhe fondi i subvencionimeve për bujqësinë në buxhetin e shtetit, që është ulur me rreth shtatë herë. #ShqipëriaShtëpiaJuaj