KQZ iu kthen dokumentet për korrigjim 6 subjekteve zgjedhore

261
Sigal

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i kthen dokumentet për korrigjim 6 subjekteve zgjedhore.

Mes tyre është edhe Partia Socialiste si dhe koalicioni opozitar.

Konkretisht në rastin e PD, arsyeja e kthimit të listave vjen pasi janë dërguar më shumë kandidatë seç duhet, si dhe mos respektimi i kuotës gjinore nga kjo forcë në Tiranë dhe Durrës, që si pasojë lista do të ndryshojë sërish.

Lista e plotë

Partia Nisma Thurje;
Partia Balli Kombëtar;
Partia Bindja Demokratike;
Partia Socialiste e Shqipërisë;
Koalicioni Aleanca për Ndryshim (PD-PR-PDIU-PAA-PBDNJ-PDK-LZHK-PLL-FRD-BLD-PBKD-PBD-PKD”), “PD-AN;
Koalicioni Aleanca Bashkimi Popullor–Emigracioni-Ora e Shpresës dhe Konservatorët”