Kosova: Me fondet që ka sot bashkia do bëja 30- 40 % punë më shumë

455
Nëse Halim Kosova do të jetë në krye të bashkisë së kryeqyteit me te njetat fonde qe ka aktualisht Kryebashkiaku Lulzim Basha do te beje 40% pune me shume.
Halim Kosova: “Me kaq fonde sa ka bashkia e Tiranës po ti mirëmenaxhosh ato, siç kam bërë gjithmonë kur kam pasur munëdsi.Jam i sigurtë se do bëja 30-40 % punë më shumë se janë bërë deri sot”.
Kjo ka qene deklarata e Kosoves gjate nje takimi me me me banoret e Tiranes ku u diskutua për cëhstjet e punësimit. Projekti I kosovës ëhstë një I punësuar për familje dhe eksperiencë në bashki për të rinjtë që kanë përfunduar universitetin dhe nuk janë në punë.
Halim Kosova: “Do hyj shtëpi më shtëpi halleve tuaja që të mundësojmë të paktën një njeri për shtëpi. Bashkia e Tiranës do hapë dyert për studentët që krahas diplomës të kenë dhe eksperiencën e duhur në punë”
Edhe pse ka bërë 2 muaj fushatë intensive kantidati i djathtë theksoi se kontaktet me njerëzit në nevojë dhe gadishmëria për ti dhënë zgjidhje nuk e kanë lodhur, por e kanë bërë të ndjehet më i ri
Sigal