Kërpaci- Petro Koçit: Je lehësi më profesionist

406
Sigal

Nga Floida Kërpaci:

Petro Koçi,je lehësi më profesionist.
Nuk të ka faj Presidenti që sa herë ndërsehesh për të lehur të tregojnë dosjet e tenderave të radarëve dhe të lëvizjes së godinës së Ministrisë së Mbrojtes.
Po pate ndonjë paqartësi për radarët, t’i shpjegon Hakiu se tashmë e ke edhe nën hyqëm!
Nuk ka Art dhe Ulsi të të mbroj nga zullumet e tua!