Kamza e harruar dhe e lënë në mjerim nga “Rilindja”

72

Ish Kryebashkiaku Xhelal Mziu në një reagim të tij ka nxjerrë në pah mjerimin që ka kapluar Kamzën.

“Asnjë investim, asnjë shërbim, vetëm dyfishim të numrit të punonjësve të Bashkisë me militant rilindas!”, shkruan ai.
Ja postimi i tij:
Rilindasi 6% i Kamzës dhe pse u bë më shumë se një vit në Bashkinë Kamëz, nuk ka bërë asnjë investim me fondet e Bashkisë apo të Qeverisë.
Sot publikon si investim të tij dy rrugët, #Gurrrë dhe #Gjallicë në lagjen numër një në Bathore.
Këto dy rrugë duhet të mbaronin në shtator të 2019, lidhur kontratë që në qershor 2019 nga unë.
Nga 167 rrugët e planifikuara vitin e kaluar janë dhe rreth 40 rrugë të papërfunduara, tregu i qytetit, ndriqimi i total i qytetit, etj.
#Kukumjaqka s’ka turp kur gënjen për investime.
Asnjë investim, asnjë shërbim, vetëm dyfishim të numrit të punonjësve të Bashkisë me militant rilindas!