Kallëzimi penal ndaj ministres Gjonaj,Eksperti gjerman: Shqipëria zgjohet, Bravo!

342

Këshilltari ekonomik pranë CDU-së Martin Henze, ka reaguar në një postim në Twitter pas jehonës që mediat ndërkombëtare dhe “New Tork Times” i bëjnë kallëzimit penal të Presidenti Ilir Meta ndaj ministres Etilda Gjonaj.

“Shqipëria zgjohet. Ambasadori europian Soreca vlerëson suksesin e Reformës Gjyqësore (juridike) nga organizata Rama.

  1. Asgjësim i rregullit te ligjit , demokracisë , shkelje totale e konstitucioneve
  2. Cënimi i lirisë së mediave.

Popullata e shqipërise reziston dhe reagon.

Bravo!”,- shkruan Henze.