Ja kush është këshilltari për mediat i Arta Markut

333
Denion Ndrenika do të jëtë këshilltar për mediat I Prokurores së Përgjithshme te Përkohëshmë. Pas largimit të Albi Serianit, gazetari Ndrenika do të mbajë kontaktet me mediat.
Ky është emërimi I radhës në Prokurorinë e Përgjithëshme nga Arta Marku, pas zhurmës së një dite më parë ku u shkarkuan dhe u emëruan disa drejtues prokurorish