Ja çfarë kanë deklaruar Rama dhe Berisha në formularët e dekriminalizimit

206
Kryeministri Edi Rama dhe ish-kryeministri Sali Berisha dalin “të pastër: nga formularët e vetedeklarimit për llogari të dekriminalizimit. Në formularët e publikuar sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, si Rama, ashtu edhe Berisha nuk dalin persona të dënuar, as të ndaluar e as të hetuar nga institucionet ligjzbatuese.