Ish ministri i PS Taulant Dedja: Jo regjimit të ambasadorëve!

127
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

Ish ministri i PS Taulant Dedja shkruan se nisma e maxhorancës për të shkarkuar Presidentin e Republikës Ilir Meta, është “Që të mbulohet pisllëku i Yuri Kim, që të largohet vëmendja nga krimi zgjedhor i Edi Ramës, meqë Presidenti është institucioni i fundit që nuk kontrollon Klika e Surrelit. Prandaj shqiptarët duhet t’i thonë jo regjimit të ambasadorëve. Taulant Dedja: Që të mbulohet pisllëku i Yuri Kim, që të largohet vëmendja nga krimi zgjedhor i Edi Ramës, duhet shkarkuar Presidenti, institucioni i fundit që nuk kontrollon Klika e Surrelit. Jo regjimit të ambasadorëve!  Ndërsa Hajro Çini i përgjigjet, se Yuri Kim nuk njeh asnjë normë etike apo morale, dhe shkel Konventën ndërkombëtare të Vjenës duke u sjellë si Guvernatore e Shqipërisë Hajro Çini: Shumë e drejtë Bacë. Yuri Kim nuk njeh asnjë normë etike apo morale, dhe shkel Konventën ndërkombëtare të Vjenës duke u sjellë si Guvernatore e Shqipërisë.