Intervista e Presidentit Meta, rekord shikueshmërie

41

Intervista e dhënë sot nga Presidenti Ilir Meta në “Syri TV” ka thyer rekord shikueshmërie. Vetëm në platformat online, pa llogaritur shikueshmërinë në aparatet televizive”, intervista live e kreut të shtetit është ndjekur nga më shumë se 11 mijë persona për sekondë.

Temat e trajtuara në këtë intervistë, si dhe deklaratat e forta për mundësinë e shpërndarjes së parlamentit kanë bërë që vëmendja e opinionit të ketë qenë te Presidenti Ilir Meta.