Ilir Meta: I pikëlluar për ndarjen nga jeta të Presidentit, Giorgio Napolitano. Ngushëllimet më të ndjera familjes dhe popullit italian

19
Sigal

I pikëlluar për ndarjen nga jeta të Presidentit, Giorgio Napolitano, përkrahës i fuqishëm i përshpejtimit të procesit të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian.

Protagonist i rëndësishëm në historinë politike italiane dhe europiane, kontributi i tij i vyer në forcimin e marrëdhënieve tona strategjike me Italinë mike do të nderohet gjithmonë me respekt!

Ngushëllimet më të ndjera familjes dhe popullit italian për këtë humbje të pazëvendësueshme!