Henze: Ata që e bëjnë të pamundur revolucionin paqësor, do ta bëjnë të pashmangshëm revolucionin me dhunë

314
Sigal

Këshilltari gjerman i CDU-së, Martin Henze, ka reaguar lidhur me dhunën e përplasjet mes qytetarëve, aktivistëve, artistëve dhe përfaqësuesve të opozitës me policinë përpara godinës së Teatrit Kombëtar.

Ata që e bëjnë të pamundur revolucionin paqësor, do ta bëjnë të pashmangshëm revolucionin me dhunë. Kur, nëse jo tani? Ku, nëse jo këtu? Kush, nëse jo ne?shkruan Martin Henze në një postim në Twitter teksa sjell edhe një pjesë të mitingut madhështor të 2 marsit, të thirrur nga Presidenti Ilir Meta.