Henze, ambasadores së SHBA: Është koha për të treguar sinjalin STOP ndaj qeverisë “Rama”

110

Martin Henze, këshilltar i CDU-se Merkelit: Ambasador, historia tregon se çfarë ishte dhe është e mundur, tregon se cilët ishin njerëzit dhe për çfarë ishin të aftë dhe të paaftë: demokracia, liria, drejtësia, sundimi i ligjit. Qeveria Rama nuk mund t’i hedh poshtë këto fjalë, siç e dini, tani është koha për të dërguar një sinjal STOP.