Hajro Çini: Në Shqipëri, dhuna e Mafies Ndërkombëtare, e mbështetur nga ambasada Amerikane përndjek virtytin

243
Sigal

Paturpsisht, një idiote që vepron si Guvernatore e Shqipërisë, i kërkoi PD-së, partisë së vetme që ka sjellë progress në Shqipëri të largojë nga gjiri i saj udhëheqësin e saj historik. E tmerrshme!

Bota ka një Konventë (Konventa e Vjenës) që rregullon marrëdheniet dhe sjelljen reciproke të diplomatëve të akredituar në ndonjë vend dhe vendit ku ata janë. Neni 41 i të cilës nuk i lejon diplomatët të fusin hundët në punët e brëndshme të vendit ku janë akredituar. USA e ka firmosur këtë Konventë në vitin 1972.

Yuri Kim as që do t’ja dijë për këtë konventë por haptazi ndërhyn në krah të Krimit të Organizuar për të shkatërruar Shqipërinë. Hugoi shkruan tek “Të mjerët”:

-“Policia përndiqte vitytin.”

Në Shqipëri, dhuna e Mafies Ndërkombëtare, e mbështetur nga ambasada Amerikane përndjek virtytin. Shumë turp.