GEN, Kryemadhi për Gjeneratën për Ndryshim: Hapi tjetër i juaji

119
Sigal

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka publikuar një video nga takimi i sotëm me grupin e GEN, e cila do të formojë ekipin e Gjeneratës për Ndryshim. Kryemadhi theksoi se tanimë hapi tjetër është i të rinjve e të rejave që duan të bëhen pjesë e këtij ndryshimi.

Ajo u shpreh e bindur se produkti i këtij projekti do riformatojë LSI dhe të mundësojë ndryshimin e Shqipërisë.

Video me fjalën e kryemadhin:

Hapi tjetër është hapi juaj! #gen #teamgenchange #lsi