FOTOLAJM/ Tym dhe flakë, pamjet nga kaosi në Kuvend. Momentet pikante, çfarë nuk u pa në kamera

14
Sigal

Pamjet që shihni tregojnë kaosin në Kuvend, ku deputetët e opozitës tentuan që të zbatonin skenarin e tyre, për bllokimin e seancës.

Siç shihet nga pamjet e publikuara nga LSA, shihen deputetë të opozitës që ndezin flakadanë dhe tymuese disa ngjyrëshe në sallë, ndërkohë që socialistët kanë vijuar me planin e tyre, atë të votimit të buxhetit të vitit 2024. Për më tepër shihni pamjet kaotike në Kuvend.

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri