FOTO/ Protesta, studentët vënë drynin tek Ekonomiku…

337
Sigal

Ditën e djeshme, studentët kanë bërë thirrje sërish që të bojkotojnë mësimin dhe t’i drejtohen kryeministrisë për të vazhduar protestën e tyre.

Ndërkohë studentët kanë vënë drynin tek fakluteti Ekonomik në Tiranë

Pak me heret të rinjtë i kishin vënë shiritin Fakultetit të Drejtësisë për të ndaluar hyrjen në mësim. Një shirit me të cilin rrethohen zona për të mos kaluar.

Të rinjtë e universiteteve publike në vend kanë paralajmëruar sot një protestë masive përpara Kryeministrisë.

Protestatat do të vazhdojnë deri në realizmin 8 kërkeave te tyre.

Image