Floida Kërpaçi: Njësia 11, Tiranë, Lapraka beson LSI!

63
Kryetarja e LRI-së, Floida Kërpaçi në një reagim të saj shprehet se Njësia 11, Tiranë Lapraka beson LSI!”
“Në vijim të procesit të zgjedhjeve në parti ndoqëm nga afër bashkë me Gentin procesin model të zhvilluar në nënzonën Josif Pashko.
Suksese Mirit dhe për fitoren në 25 prill.
Mirënjohje për çdo mbështetës dhe kontribues ndër vite të LSI. E bindur se LSI do të marrë rezultat maksimal në Tiranë dhe Shqipëri falë njerëzve të ndershëm që çdo ditë punojnë për të ardhmen e vendit, shkruan Kërpaçi.