Floida Kërpaçi: Me programin politik të LSI mundësojmë një Shqipëri që flet dhe bën më shumë për vajzat dhe gratë shqiptare!

40
Kemi krijuar një ambjent miqësor në LSI ku të rinjtë, e sidomos vajzat të ndihen të përfshira, ku të gjejnë miqësi të reja si dhe mundësitë për t’u dëgjuar e për të zhvilluar të qeta aktivitetin social dhe politik në forumin rinor🙂
Për herë të parë në një forcë politike shqiptare, të treja strukturat drejtuese kanë në udhëheqje nga një grua, e kjo na ngarkon edhe me më shumë përgjegjësi për të sjellë një politikë ndryshe që krijon hapësira më të mëdha për gratë e vajzat, si dhe mbështetje më të madhe për arsimin dhe punësimin e tyre🇦🇱💪🏻.
Me programin politik të LSI për zgjedhjet e 25 prillit 2021 mundësojmë pikërisht këtë, një Shqipëri që flet dhe bën më shumë për vajzat dhe gratë shqiptare!
Sigal