Endrit Braimllari: Bashkia Maliq mashtron qytetarët duke rrezikuar jetën e nxënësve

108

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari, akuzon bashkinë e Maliqit se po mashtron qytetarët dhe po vë në rrezik jetën e nxënësve. Nga ana tjetër, ai thotë se Rilindja bën show dhe rrezikon jetën e qytetarëve.

Postimi i plotë

Bashkia Maliq mashtron qytetaret duke rrezikuar jeten e nxenesve me masat e marra anti-covid. Gezim Topçiu duhet marre nen hetim per proçedurat e prokurimit por dhe per mashtrim, por mbi te gjitha per rrezikimin e jetes se nxenesve. Rilindja ben show dhe rrezikon jeten e qytetareve.