Drejtoresha e shkollës “punëtore e bindur” e Rilindjes, mbledh nxënësit për ti çuar në takim me Ramën

295
Nisma #Thurje në një postim ditën e sotme në rrjetin social Facebook, ka denoncuar paturpësinë e një drejtoreshe shkolle në Verri e cila presionon nxënësit për të mos dalë në protestë dhe më pas i mbledh ata për të shkuar në takimin e Ramës:

Postimi i plotë:

Drejtoresha e Shkollës “Vasil Sota” në Verri ju ka bërë presion nxënësve që të mos dalin në protestë kundër impjantit të djegies së plehave. Ama sot, të njëjtët nxënës i vuri në rresht për një dhe mbushi plot autobusin për ti cuar në takimin me Edi Ramën, duke e ndërprerë mësimin. 
Leksioni që marrin nxënësit është: Jo vetëm ulni kokën përballë atyre që duan t’ju helmojnë, por edhe duartrokitini. 
Turp!