Dr. Ina Zhupa: Kudo që shkojmë ndjejmë erën e ndryshimit

236
Ditën e sotme nr.2 në listën për kandidatë të Partisë Demokratike të Qarkut të Vlorës, Dr.Ina Zupa ka vazhduar sagën e takimeve me banorët, ku eshte shprehur se  ndjehet aroma e ndyshimit.
Statusi i plote…
Kudo që shkojmë ndjejmë erën e ndryshimit✌🏻
E vetmja mënyrë për t’ia dalë mbanë është duke votuar për Partinë Demokratike dhe angazhimet konkrete të Lulzim Bashës.
Voto 9✌🏻
Sigal