Dr. Blenard Nonaj: Kur dita nis me Nesim Spahiun dhe Avdyl Brahon, ajo është një ditë e mirë për LSI-në në Skrapar

69
Kur dita nis me Nesim Spahiun dhe Avdyl Brahon, ajo është një ditë e mirë për LSI-në në Skrapar.
Nesimi, ashtu si dhe në periudhën kur drejtoi me shumë sukses Bashkinë e Skraparit, është një drejtues me grintë të jashtëzakonshme, por mbi të gjjtha ashtu siç e njohin të gjithë në Skrapar dhe më tej, një punëtor i palodhur.
Avdyli prej shumë vitesh si kryetar i LSI Skrapar, me eksperiencën, qetësinë dhe pozitivitetin e tij e ka kthyer LSI Skrapar në një degë të shumë mirë organizuar dhe shumë aktive në komunikimin me qytetarët.
Unë kam kënaqësinë të bashkëpunojë ngushtësisht me këta dy miq të mirë dhe drejtues të spikatur, të cilët janë të lidhur ngushtësisht me gjithë banorët e Skraparit, duke u gjendur pranë çdo problematike dhe duke kontribuar për zgjidhjen e tyre.
Sigal