Braimllari: Ndëshkim nga populli për oligarkun gjakpirës në 25 Prill

248
Sigal

Sekretari Përgjithshëm i Lëvizjes Siocialiste për Integrim, Endrit Braimllari shprehet i bindur se në 25 prill rilindja nën drejtimin e Edi ramës do të kalojë në opozitë të thellë dhe Shqipëria do t’i kthehet qytetarëve të ndershëm.

“Në Devoll me ekipin e LSI-së.

Në 25 Prill, Rilindja e kalbur kalon në opozitë të thellë.

Shqipëria i kthehet qytetarëve të ndershëm.

Ndëshkim shembullor nga populli i ndershëm për oligarkun gjakpirës”, shprehet Braimllari.