Berisha: Rruga për të mundur të keqen që ka pllakosur jo vetëm Shqipërinë, por planetin

440
Sigal

Sali Berisha, përmes një intervistë me skype për “360 Gradë”, thotë se vërteta është rruga e vetme për të mposhtur pandeminë e Covid-19 që ka pllakosur mbarë botën.

Ish-kryeministri ngre shqetësimin se autoritetet shqiptare në 80 ditët e para të epidemisë kanë thënë veç gënjeshtra.

“Vetëm e vërteta është rruga për të dalë, për të mundur këtë të keqe që ka pllakosur jo vetëm Shqipërinë, por planetin. Për fatin më të keq këtu u veprua për të paktën 80 ditët e para të epidemisë me gënjeshtra.Nuk kam ndërmend të bëj politikë. Por nëse nuk njohim gabimet që bëjmë i vazhdojmë dhe i përsërisim ato me pasoja shumë të rënda”.