Sigal

Ish-kryeministri Sali Berisha, deklaroi mbrëmjen e sotme nga ‘Ora News’, se Shqipëria nuk do të integrohet në BE me Ramën kryeministër. Sipas tij nga momenti që Rama ka ardhur në pusht kushtet e evropianëve për Shqipërinë vetëm shtohen.

‘Me Edi Ramën, procesi për Bashkimin Evropian është i bllokuar. Merrni dokumentet dhe shihni se po të shkojmë në 2016-n kur Rama u tha shqiptarëve prisni urimin nga Berlini se kam sihariqin e pavarësisë, në atë kohë u tha se do ta japim në 2017-n, më skeptikët thanë në 2018-n, erdhi 2017-ta zero. Mos prisni ju që BE apo SHBA të fusin ushtritë për të përmbysur Edi Ramën. Ata i mbyllën dyert. Nga 5 kushte që ishin në 2016-n, ato u bënë 13 kushte në 2018-n’, deklaroi Berisha.