Basha e nis ditën me shprehjen e ish-presidentit amerikan!

116

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e ka nisur mëngjesin e sotëm me një shprehje të ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Ronald Regan.

Në rrjetin social “Twitter”, Basha ka publikuar një fotografi të Reganit dhe në të është edhe mesazhi ku flet për lirinë.

Ndërkohë kujtojmë se Regan ka qenë presidenti i 4-të i Amerikës, dhe ka shërbyer si i tillë në vitet 1981-1989.

Basha e nis ditën me shprehjen e ish-presidentit amerikan!