Av. Eduard Halimi: McGonigal pranon fajësinë se u pagua për të nxitur një hetim ndaj opozitës shqiptare!

15
📍McGonigal pranon fajësinë se u pagua për të nxitur një hetim ndaj opozitës shqiptare! E verteta vonon por nuk harron, dhe verteton sërish sot gjithë farsën e një hetimi tërësisht të pabazuar 4 vite më parë nga prokuroria politike në Tiranë!
📍Një falenderim sërish për bashkëpuntorët e mi në mbrojtjen që zhvilluam 3 vite më parë para gjykatave!
Sigal