Artan Hoxha: Grupet kriminale nuk e tradhtuan pushtetin, e dinin që nuk do të kishte rotacion në 25 prill!

213
Sigal

/Gazeta TELEGRAF

Gazetari Artan Hoxha, shprehu mendimin se, grupet kriminale në Shqipëri, besonin se nuk do të kishte rotacion në zgjedhjet e 25 prillit dhe nuk e tradhtuan pushtetin. Artan Hoxha: “Para zgjedhjeve unë lëviza në disa qytete të mëdha, që kishin problematika të rënduara të krimit të organizuar. Zakonisht, kur ka rotacion pushteti, të parët që tradhtojnë atë që bie nga pushteti, është krimi i organizuar, ata e kanë nuhatjen një kilometër larg, që po bie apo po rrëzohet qeveria. Çuditërisht, lëviza në Vlorë, në Fier, në Elbasan, në Shkodër dhe asnjë nga grupet e mëdha nuk po tradhtonin, por qëndronin. Këta nuk besonin, që do kishte rotacion, edhe pse u dhanë dy-tre mesazhe për ata, ku Presidenti i Republikës u tha do të jem unë Ministër i Brendshëm, pra ishte një lloj mesazhi për ata, po kështu edhe për Gazment Bardhin u hap lajmi gjithandej se do ishte ai Ministri i Brendshëm, prandaj gjithë oficerët e policisë shkuan të gjithë në Elbasan, këto ishin mesazhe për t’iu thënë atyre, që do ketë rotacion, sepse edhe opozita e kishte  mësuar, që qeveria kishte vendosur kontakte me grupet më të mëdha  kriminale, por ata nuk tradhtuan, ata nuk tradhtuan, sepse indikatori u thoshte atyre që nuk do të ketë rotacion,  dhe kështu ndodhi.