Andi Bushati: Cirk diplomatik

32
Sigal

Një “cirk diplomatik”, e quan oponionisti Andi Bushtin, dekoromin e gjykatësit Dvorani nga Departamenti Amerikan i Shtetit, për sjellje anti-korruptive.

Dhe këtë gjë Andi Bushati e shpreh me anë të një fotoje të cilën e ka shpërndarë në rrjetet sociale.