Elona Guri: Durrësi ngre dolli për shporrjen e “Rilindjes” dhe krye-rilindasit 1 javor.

64
Elona Guri, kandidatja e LSI në qarkun e Durrësit ne nje status ne rrjetin social Facebook eshte shprehur se ngre dolli për shporrjen e “Rilindjes” dhe krye-rilindasit 1 javor.
Postimi i plote….
Durrësi ngre dolli për shporrjen e “Rilindjes” dhe krye-rilindasit 1 javor.
Elona Guri
Kandidate për Deputete
LSI Durrës
Sigal